Read De val van Stone by Iain Pears Free Online


Ebook De val van Stone by Iain Pears read! Book Title: De val van Stone
Edition: Cargo
Date of issue: October 2009
ISBN: 9023441966
ISBN 13: 9789023441960
The author of the book: Iain Pears
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 9.56 MB

Read full description of the books De val van Stone:

In De val van Stone vertelt Iain Pears het verbijsterende verhaal van financier en wapenhandelaar John Stone, een man die zo rijk was dat hij in de jaren voor de Eerste Wereldoorlog de financiële markt eigenhandig kon manipuleren.

In 1909 valt hij uit een raam, zijn dood tegemoet. De politie denkt aan zelfmoord, maar zijn weduwe is niet overtuigd en huurt een detective in om de mysterieuze omstandigheden rond zijn dood te onderzoeken.

Gaandeweg komt de lezer steeds meer over Stone te weten: hoe hij zijn fortuin vergaarde in het negentiende-eeuwse Venetië en hoe hij verliefd werd op de vrouw met wie hij uiteindelijk zou trouwen.

Tegen de achtergrond van de internationale wereld van de financiën en de wapenhandel tijdens de aanloop naar de Eerste Wereldoorlog, is De val van Stone een ingenieuze puzzel die de lezer ademloos naar het einde meevoert.

Read Ebooks by Iain PearsRead information about the author

Ebook De val van Stone read Online! Iain Pears is an English art historian, novelist and journalist. He was educated at Warwick School, Warwick, Wadham College and Wolfson College, Oxford. Before writing, he worked as a reporter for the BBC, Channel 4 (UK) and ZDF (Germany) and correspondent for Reuters from 1982 to 1990 in Italy, France, UK and US. In 1987 he became a Getty Fellow in the Arts and Humanities at Yale University. His well-known novel series features Jonathan Argyll, art historian, though international fame first arrived with his best selling book An Instance of the Fingerpost (1998), which was translated into several languages. Pears currently lives with his wife and children in Oxford.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to De val van Stone
Read EBOOK De val van Stone by Iain Pears Online free

Download De val van Stone PDF: de-val-van-stone.pdf De val van Stone PDF