Read Italiaanse schoenen by Henning Mankell Free Online


Ebook Italiaanse schoenen by Henning Mankell read! Book Title: Italiaanse schoenen
Edition: De Geus
Date of issue: February 17th 2008
ISBN: 9044510746
ISBN 13: 9789044510744
The author of the book: Henning Mankell
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 453 KB

Read full description of the books Italiaanse schoenen:

De ex-chirurg Fredrik woont op een eiland, met als enige gezelschap zijn hond en kat. Een geheim uit het verleden is de aanleiding voor deze zelfverkozen eenzaamheid. Op een morgen ziet hij een vrouw op het ijs. Het is Harriet, de vrouw die hij bijna veertig jaar geleden verliet zonder iets te zeggen. Ze heeft niet lang meer te leven en vraagt hem een oude belofte na te komen: haar meenemen naar een vennetje in het bos, waar ze ooit zouden gaan zwemmen als ze getrouwd waren. Dit is het begin van een bevreemdende reis, die Fredrik voor nog meer verrassingen zet. Hij wordt geconfronteerd met de dochter van wie hij niet eerder gehoord had. De reis door het winterse Zweden wordt ook een reis door zijn eigen leven. Hij moet onder ogen zien wie hij werkelijk is en verantwoording nemen voor de catastrofe die hij ooit veroorzaakte.

Read Ebooks by Henning MankellRead information about the author

Ebook Italiaanse schoenen read Online! Henning Mankell was an internationally known Swedish crime writer, children's author and playwright. He was best known for his literary character Kurt Wallander.

Mankell split his time between Sweden and Mozambique. He was married to Eva Bergman, Swedish director and daughter of Ingmar Bergman.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Italiaanse schoenen
Read EBOOK Italiaanse schoenen by Henning Mankell Online free

Download Italiaanse schoenen PDF: italiaanse-schoenen.pdf Italiaanse schoenen PDF