Read Een glas melk by Herbjørg Wassmo Free Online


Ebook Een glas melk by Herbjørg Wassmo read! Book Title: Een glas melk
Edition: De Geus
Date of issue: 2007
ISBN: 9044511378
ISBN 13: 9789044511376
The author of the book: Herbjørg Wassmo
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 411 KB

Read full description of the books Een glas melk:

Rankka ja raaka kirja 15-vuotiaasta tytöstä, joka tulee huijatuksi mukaan ulkomaille ja tätä kautta seksityöläiseksi, joka joutuu hyväksikäytön ja väkivallan toistuvaksi uhriksi. Nuorena ja naiivina hänen maailmankuvansa alkaa rakentua tämän varassa.

Kirjassa käsitellään rankkoja ja tärkeitä teemoja. Aina Tukholman syndroomaan asti.

Jäin silti odottamaan, että kirja ottaisi enemmän kantaa. Nyt tuntui, että kirjan shokeeraus oli lähinnä väkivallalla ratsastaminen, joka teki pahaa ja pisti ajattelemaan, mutta jätti olon, että jotain uupuu.

Uskonnon, naiseuden ja seksin yhdistäminen oli ihan toimivaa, mutta sitäkään en tiedä mitä kirjailija haki sillä takaa. Itse uskonnottaman koin ajatuksen, että naisen tulee olla puhdas neitsyt, häveliäs yms. negatiivisena, mutta en tiedä oliko se tarkoituskin vai oliko tarkoitus joku, jota en omien aatteideni vuoksi osannut hahmottaa.

Tärkeä kirja, joka herättää ajatuksia. En silti tiedä kenelle kirjaa suosittelisin?

Read Ebooks by Herbjørg WassmoRead information about the author

Ebook Een glas melk read Online! Herbjørg Wassmo (born Vesterålen, December 6, 1942) is a Norwegian author. She worked as a teacher in northern Norway until her debut as an author. Her debut work was a collection of poems, "Vingeslag" ("Beating of Wings"). Her major breakthrough was her first novel, "Huset med den blinde glassveranda" ("The House with the Blind Glass Porch") in 1981.
Her best known book is Dinas bok (Dina's Book) from 1989. This novel was made into a film with the title "I Am Dina" in 2002, starring Maria Bonnevie and Gérard Depardieu.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Een glas melk
Read EBOOK Een glas melk by Herbjørg Wassmo Online free

Download Een glas melk PDF: een-glas-melk.pdf Een glas melk PDF