Read Stjärnvind by Ylva Lee Lindell Free Online


Ebook Stjärnvind by Ylva Lee Lindell read! Book Title: Stjärnvind
Edition: Mörkersdottir förlag
Date of issue: December 15th 2015
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Ylva Lee Lindell
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 794 KB

Read full description of the books Stjärnvind:

Mindra är orolig. Naima växer upp fort. Det är bara månader sedan de lyckades fly från kaoset i England och något håller snabbt på att förändras i Dalen där de bor. Naima har frågor om sitt ursprung, något som Delhad envist försöker nonchalera. Samtidigt sprids ryktet om en profetia i deras värld. En profetia som skulle förstöra det fängelse den mäktigaste nymfen i sitter fången i. Cassandra. Om hon skulle slippa ut skulle världen aldrig bli sig lik igen.
Samtidigt slår en hel armé Norränglar läger precis utanför Dalens gränser och nya okända besökare kommer till Dalen.
Mindra vet att det är något Delhad inte berättar men han vägrar svara på frågor. Det enda hon vet är att det har att göra med Profetian och den sista dottern.
Det har aldrig varit viktigare att välja sida och Mindra fasar för att hon inte ens vet vilken sida hon kommer att hamna på.
Vem är god och vem är ond?
Är det som Delhad säger att schakaler är de värsta varelserna eller finns det andra, betydligt farligare varelser att ta hänsyn till?
Vad syftar profetian på och vem är den sista dottern?

Stjärnvind är tredje och sista delen i serien om Mindra.

Read Ebooks by Ylva Lee LindellRead information about the author

Ebook Stjärnvind read Online! Ylva debuterade hösten 2013 med fantasyromanen Eldbunden och hösten 2014 kom del två Skogsblod. Vintern 2015 kom sista och avslutande delen i serien, Stjärnvind.

Böckerna handlar om den starka och lite egna tjejen Mindra som tampas med frågan och viljan av att höra hemma någonstans. I hennes värld finns änglar,dryader och nymfer närvarande och blod, hämnd och kärlek är vardagsmat.

Ylva bor i lilla byn Frödinge i Småland och förutom att skriva spelas det även mycket teater för hennes egen del. Familjen består av tre katter och två töser och hon har en förkärlek för choklad och vampyrer och fantasy.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Stjärnvind
Read EBOOK Stjärnvind by Ylva Lee Lindell Online free

Download Stjärnvind PDF: stjrnvind.pdf Stjärnvind PDF