Read Vind je droom by Nora Roberts Free Online


Ebook Vind je droom by Nora Roberts read! Book Title: Vind je droom
Edition: Harlequin Holland
Date of issue: February 12th 2013
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Nora Roberts
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 1.59 MB

Read full description of the books Vind je droom:

Templeton House - voor Laura haar ouderlijk huis, voor Kate het toevluchtsoord waar ze na de dood van haar ouders werd opgevangen, en voor Margo de plek waar haar moeder werkt. Maar bovenal voor alle drie een liefdevol thuis, waar ze samen opgroeiden als zusjes...

Laura wéét dat ze bevoorrecht is. Wie anders woont er in zo'n prachtig huis, heeft zulke lieve kinderen en fantastische vriendinnen? Toch is ze niet gelukkig. Haar scheiding heeft haar erg aangegrepen - vooral omdat deze een eind maakte aan de droom die ze koesterde sinds haar jeugd: net zo'n warme en hechte relatie als die van haar ouders. Misschien moet ze iets totaal anders proberen. Iets vrijblijvends, met een man als Michael Fury, bijvoorbeeld. Die is supersexy, kijkt naar haar alsof hij haar het liefst de kleren van het lijf zou rukken en is niet op zoek naar vastigheid. Kortom, ideaal! Tot ze ontdekt dat ze begint te fantaseren over een leven met hem, over een warme en hechte relatie met hem... Zou die droom wél werkelijkheid kunnen worden?

Read Ebooks by Nora RobertsRead information about the author

Ebook Vind je droom read Online! Nora Roberts is the #1 New York Times bestselling author of more than 200 novels, including Come Sundown, The Obsession, The Liar, and coming in December 2017, Year One -- the first book in The Chronicles of The One. She is also the author of the futuristic suspense In Death series written under the pen name J.D. Robb. There are more than 500 million copies of her books in print.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Vind je droom
Read EBOOK Vind je droom by Nora Roberts Online free

Download Vind je droom PDF: vind-je-droom.pdf Vind je droom PDF